Beskrivelse
Har du hørt om Jimmy John’s Sandwiches? Du trenger ikke å ha reist mye rundt i USA for å ha sett en Jimmy John’s. Over 2000 utsalgssteder har de i USA, og hvert år kommer 200 nye. Kjeden er ikke veldig ulik BigBite og Subway som vi også finner i Norge, men “JJ” er spesielt kjent for en ting: brødet. Lyst, luftig og deilig. Brødet deres er faktisk så populært at de selger sine dagsgamle brød for 50 cent morgenen etter.
Oppskriften på brødet deres er selvfølgelig topphemmelig, men det finnes mange som har prøvd seg på etterligninger. Jeg fant en oppskrift på internett som virket veldig lovende, og med noen små justeringer ble dette slettes ikke verst!
PS: Noe som også kjennetegner Jimmy John’s er at de på en del av sandwichene sine tar ut “innmaten” i brødet for å få plass til mer salat, kjøtt og ost. Jeg har gjort det her, så prøv du også!
Prøv det du også da vel, og gi meg tilbakemelding nedenfor her!
Steg
1
Ferdig
2 min
|
Bland sukker, gjær og vannStart med å blande de tre første ingrediensene i listen her i en bakebolle. Sukker, vann og gjær. |
2
Ferdig
15 min
|
Bland inn resten |
3
Ferdig
7 timer
|
Hev deigen |
4
Ferdig
15 min
|
Bak ut deigen |
5
Ferdig
2 min
|
Etterhev før stekingLegg brødene på en bakeplate med bakepapir, og la de etterheve i 30 minutter. Bruk gjerne en skarp kniv og lag små snitt på toppen av brødet. |
6
Ferdig
18 min
|
Steking |