Beskrivelse
Focaccia er nydelig tilbehør til alt av supper og gryteretter, og løfter selv det kjedeligste middagsmåltide til restaurant-klasse. Nesten. Så fryktelig sunt er det nok ikke, men i denne oppskriften har vi i det minste lite av noe av det som er usunt. Gjær. Riktignok må man ha tålmodighet her, for det er lang heving, så denne bør planlegges litt.
Steg
|
1
Ferdig
8 timer
|
Bland sammen |
|
2
Ferdig
|
Bland inn resten |
|
3
Ferdig
25 minutter
|
Ha i formFinn fram en langpanne og smør denne med olje. Eventuelt kan du bruke bakepapir. Legg deigen i og strekk den godt utover. Deigen skal være ca 2 cm høy. La den ligge der og hvile i ytterligere 30 minutter, før du heller over god olivenolje, salt og eventuelt andre toppinger du måtte ønske. |
|
4
Ferdig
25
|
Steking |

![full-ireland-soda-bread[1]](http://www.xn--bakebrd-v1a.no/wp-content/uploads/2015/05/full-ireland-soda-bread1-400x400.jpg)


![salmon-sandwich-1319165[1]](http://www.xn--bakebrd-v1a.no/wp-content/uploads/2015/07/salmon-sandwich-13191651-400x400.jpg)
