Beskrivelse
Alle eltefrie brød er jo egentlig enkle å lage, men dette er et rett fram enkelt og godt brød. Det er laget av ingredienser du har for hånden, og er rørt sammen for noen få minutter. Det skal riktignok heve i 8 timer, men da kan du enten gjøre unna nattesøvnen eller jobben. Når brødet er hevet ferdig velter du den over i en brødform. Det beste er om du da igjen lar den etterheve i en time eller to, før du steiker det. Hørtes ikke dette fantastisk enkelt ut? Detaljert fremgangsmåte og ingredienser finner du i nedenfor her.
Steg
1
Ferdig
4 min
|
Bland sammen |
2
Ferdig
8 timer
|
HevingI eltefrie brød så er det hevingen som er alfa og omega. La denne stå i minst 8 timer, men husk å dekke den til med kjøkkenhåndkle eller plastfolie. |
3
Ferdig
2 timer
|
Få deigen i form |
4
Ferdig
|
StekingForvarm ovnen til 250 grader og reduser temperaturen til 210 grader når du setter den inn. La den stå der inne i varmen i 35-40 minutter. Det var det! |