Bakebolle
En bakebolle er kanskje det viktigste bakeutstyret du trenger. Det er i bakebollen magien skjer, og det er i den du kommer til å jobbe mest. Derfor er det viktig å ha en god bakebolle. Jo større jo bedre, sånn i utgangspunktet. Det er lettere å jobbe i en stor bakebolle enn i en liten. Men ulempen med de er at de tar stor plass i kjøkkenskapet når den ikke er i bruk, så hvor stor bakebolle du vil ha må du avgjøre selv.
Det er et par små ting som kan være lurt å ha i bakhodet om man er på jakt etter en god bakebolle. At det er silikon eller gummibelegg under den er en stor fordel. Det gjør at bakebollen står stødig på kjøkkenbenken og ikke glir unna når du blander og elter. I tillegg har vi bakeboller med funksjoner som hellekant, stålkant til å knekke egg på, bakebolle som har medfølgende eggeskiller som kan henges på kanten. Noen liker også godt at plastfolien klebrer seg godt til bakebollen, og da er stålbolle eller glassbolle å foretrekke fremfor plastikk.